Drenthe Growers BV is een komkommer kwekerij met een oppervlakte van 12,5 ha. Het bedrijf is gevestigd in Erica in de provincie Drenthe.

Het bedrijf produceert +/- 24 miljoen komkommers per jaar. Het seizoen loopt vanaf 10 januari tot 10 november, dit is mogelijk doordat op 3,6 ha gebruik wordt gemaakt van assimilatiebelichting.

Om het bedrijf up to date te houden en de kwaliteit en de voedselveiligheid te waarborgen zijn wij GlobalGAP gecertificeerd.

Komkommers uit Drenthe

Anno 2014 is Drenthe Growers BV een bedrijf met 12, 5 hectare kassen.  Verder beschikt Drenthe Growers over een moderne sorteerloods  met 2 sorteerlijnen, grote fustopslag en koelruimte waardoor het mogelijk is om producten op te slaan. Verder zijn we constant bezig om onze energie te beheersen. Dit doen we doormiddel van WKK en Ketels. Ook zijn we constant opzoek naar alternatieve manieren om onze kassen te verwarmen.

Via de afzetorganisatie probeert ons bedrijf zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de eindafnemers in heel Europa. Kwaliteit, voedselveiligheid, service, optimale logistiek en duurzaam produceren zijn belangrijke aspecten.

Voortdurend innoveren …

Ook voor Drenthe Growers BVis het belangrijk om continue te blijven innoveren, stil staan is achteruitgaan. Door diverse adviseurs en het goed op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen blijft Drenthe Growers BV een modern bedrijf.