2014 een goed begin.

Allereerste de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar. Vorig jaar schreef ik een stukje over de fijne periode aan het einde van het jaar. Als het licht weer ontstoken wordt in de kas, als de WKK weer staat te brullen als de plantjes weer naar binnen gereden worden en alles weer groen kleurt. Rond deze mooie periode heb ik dit jaar mijn huwelijksdag mogen beleven.

Het zat natuurlijk al een poosje in de planning zoiets regel je niet in 1 week. Dus toen mijn lief en ik gingen na denken over trouwen en waar en wanneer dit dan moest plaatsvinden waren we er snel uit dat we het grote feest binnen bij ons in de schuur wilde houden. Als je binnen ons bedrijf een rustig moment zoekt waarin alles schoon en te overzien is, is dit midden in de winter. Dus zo hebben we besloten dat onze dag op 21-12-2013 moest plaatsvinden. Nu wil het dat het binnen de gemeente Emmen ook mogelijk is om letterlijk het JA- Woord te geven op elke gewilde locatie. Ze komen dan wel even inspecteren maar in principe is dit geen probleem. Dus ook het ja-woord vond plaats met op de achtergrond een prachtig uitzicht over onze pas geplante plantjes.

Het was een geweldige dag, met s ’middags de ceremonie en een heerlijk buffet aan de ene kant van het bedrijf waarbij de dag gasten een mooie wandeling konden maken door de lekker verwarmde kas. Na het eten zijn we na een wandeling wederom door de kas verplaatst naar de grote schuur die we compleet hadden omgebouwd tot feestzaal. Hier stond een band op ons te wachten die de sfeer er meteen super in bracht en de dansvloer vol heeft gekregen. En het mooiste was dat we na deze geweldige dag door de kas naar ons huis zijn gelopen.

De maandag erop heeft de lokale pers ons huwelijk opgepikt en stonden we op de voorpagina van het Drenthe katern van het dagblad van het noorden.  Deze foto wil ik jullie dan ook niet onthouden.

Ik wens jullie in ieder een heel gelukkig en liefdevol 2014, mijn jaar is in ieder geval goed begonnen. 

 

 

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>